Samenwerkende partners

Ortec Finance

Het Profit Planner Platform maakt gebruik van de bewezen financiële rekensoftware van Ortec Finance. Deze rekenmotor is beter bekend onder de naam OPAL. In OPAL wordt alle privé en zakelijke financiële data van uw klanten verzameld. Verder kunt u de persoonlijke doelstellingen van uw klanten vertalen naar een optimale investeringsstrategie.

De naam voor dit adviesproces is goal based financiële planning. Dit is een methode waarmee uw klanten kunnen sparen/ beleggen voor meerdere financiële doelstellingen. Door het doel een naam te geven, zullen uw klanten minder snel reageren op ups en downs in de markt. Op het moment dat de realisatie van de financiële doelstelling centraal staat en niet het rendement en risico wordt de emotionele besluitvorming verminderd.

Sinds 1981, het jaar dat Ortec Finance werd opgericht, is het bedrijf uitgegroeid tot specialist in goal based vermogensplanning en financiële planning met maatwerkoplossingen toepasbaar in de verschillende markten. OPAL is de marktleider in softwareoplossingen voor financiële instellingen over de hele wereld en levert geavanceerde goal based financiële planningsmodellen die beleggers ondersteunen bij het nemen en managen van complexe investeringsbeslissingen.

Met een team van 275 specialisten in Rotterdam, Amsterdam, Hong Kong, Londen, Toronto en Zürich, biedt Ortec Finance geheel onafhankelijk diensten aan klanten. Dit doen wij door het leveren van toonaangevende technologie en oplossingen voor een betere risico-rendementsverhouding en daarmee betere resultaten.

Circle Black

Het geavanceerde dashboard en de integration layer van het Profit Planner Platform is ontwikkeld door Circle Black. Dit is een aanbieder van gepersonaliseerde diensten om adviseurs en hun klanten te helpen al hun financiële data te beheren en integratie met andere financiële software en platforms mogelijk te maken.

Binnen het Profit Planner Platform is Circle Black geïntegreerd met de financiële planningsrekensoftware van Ortec Finance (OPAL). Op deze wijze kunnen de in Ortec Finance aanwezige financiële data van uw klanten, alsook de haalbaarheid van hun doelstellingen worden gecommuniceerd via het dashboard. Dit dashboard is 24/7 inzichtelijk voor u als adviseur, alsook voor uw klanten.

Op basis van de vooruitstrevende techniek van Circle Black kan het Profit Planner Platform eenvoudig geïntegreerd worden met alle andere gewenste financiële software, zoals CRM, boekhouding en fiscale software, alsook beleggingsplatforms. Samen met onze klanten zal Profit Planner kijken welke integratie gewenst is. Door de samenwerking met de specialisten binnen Circle Black kan de integratie tot stand worden gebracht.

Circle Black is in 2013 opgericht en het hoofdkantoor is gevestigd in New York (Verenigde Staten). Circle Black is een B2B2C-platform met een mobiele app van wereldklasse. Het doel van het bedrijf is om het opbouwen van vertrouwen tussen adviseurs en hun klanten te vergemakkelijken door naadloze communicatiemogelijkheden te bieden.