Over ons

Profit Planner is ontstaan vanuit het idee dat klanten graag actueel inzicht willen in hun totale nettowaarde en dat zij eveneens graag proactief advies ontvangen. Profit Planner gelooft verder dat ondernemers willen dat hun adviseur hen helpt bij het bouwen van een gezond en winstgevend bedrijf, alsook helpt bij het realiseren van hun financiële doelstellingen op de korte en langere termijn. Kortom een goede financiële balans tussen de onderneming en privé.

Profit Planner krijgt van organisaties en de daar werkende adviseurs vaak te horen dat zij dit hun klanten graag willen bieden, maar dat dit in de praktijk lastig is omdat diverse systemen niet met elkaar gekoppeld/ geïntegreerd zijn.

Profit Planner helpt organisaties en hun adviseurs via een geavanceerd Platform om alle relevante software met elkaar te koppelen/ integreren in één overzichtelijk dashboard. Denk hierbij aan het koppelen/ integreren van financiële planningssoftware, boekhoudsoftware, CRM en nog veel meer.

Door deze integratie staat alle relevante informatie op één plaats en heeft de organisatie/ adviseur inzicht in alle klanten, hun actuele financiële positie nu en in de toekomst, alsook hun financiële doelstellingen.

De adviseur kan vanuit het Platform de doelstellingen van al zijn klanten eenvoudig monitoren en hun financiële plan actueel houden. Ook kan de organisatie/ de adviseur via het Platform relevante alerts sturen richting zijn klanten, maar ook rapportages en andere voor de betreffende klant relevante informatie.

De klant op zijn beurt kan via verschillende devices, waaronder een app inzicht krijgen in zijn actuele financiële positie, alsook de haalbaarheid van zijn doelstellingen. Ook kan hij via het dashboard communiceren met zijn adviseur. De organisatie/ adviseur kan op zijn beurt zien hoe vaak en wanneer de klant heeft ingelogd op het Platform.

Profit Planner werkt samen met grote internationale ondernemingen om het Platform mogelijk te maken en uit te breiden met de wensen van haar klanten.

Als oprichter van Profit Planner vind ik dat u als adviseur direct inzicht moet hebben in de financiële, economische en juridische situatie van uw klant. Ik geloof er namelijk in dat uw klant overzicht wil hebben van zijn totale financiën, ofwel onderneming en privé in één oogopslag, in één balans.
Uw klant wil constant op de hoogte zijn van zijn totale nettowaarde. Bovendien wil uw klant dat u als adviseur hem helpt bij het bouwen van een gezond en winstgevend bedrijf. Zonodig wil hij proactief advies ontvangen om zo financiële rust voor hem en zijn gezin te creëren.

Dit doen wij binnen Profit Planner door het integreren van alle relevante software in één overzichtelijk dashboard voor u en uw klant. U kunt zodoende uw volledige aandacht besteden aan het onderhouden van de relatie met uw klant en hem voorzien van een kwalitatief goed advies.

Ramón Wernsen (1969) is sinds 1996 actief als financieel planner. Na zijn studie communicatie in Groningen volgde hij de postdoctorale opleiding Master in Financial Planning (MFP) aan de Erasmus Universiteit. Ramón is auteur van vele artikelen en boeken en als docent verbonden aan het Erasmus Instituut voor Financiële Planning in Rotterdam.

Als oprichter van Profit Planner wil ik u laten delen in mijn passie en talent voor financiële planning. Door middel van integrale financiële planning kunt u net als ik uw klant grenzeloze vrijheid bieden. Door afstemming van de financiën op de unieke levensdoelen, kunt u oprecht waardevol zijn voor uw klant. Financiële planning schenkt uw klant deze veiligheid en innerlijke rust, wat onbetaalbaar is.

Het Profit Planner Platform helpt u hierbij. Dit zorgt ervoor dat u als adviseur zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het opstellen, updaten en monitoren van het financieel plan van uw klant. Zodoende houdt u meer tijd over om de persoonlijke relatie met uw klant te verdiepen. 

Harry van Houdt (1961) is sinds 1986 actief in de financiële dienstverlening. In eerste instantie als vermogensadviseur en vervolgens als financieel planner. Harry is in 2001 afgestudeerd als Master Financiële Planning (MFP) en doceert het vak financiële planning bij diverse instituten.

Graag vertellen wij u meer over ons product en onze verdere dienstverlening. Stuur een mail naar info@profitplanner.nl of neem contact met ons op +31 85 004 31 37